Student Experience is een onafhankelijke, zelfstandig opererende vastgoedbeheerder en ontwikkelaar van studentenhuisvesting in binnen- en buitenland waarbij de beleving centraal staat. De ultieme Student Experience draait om service, gastvrijheid en sfeer. Alle locaties zijn modern ingericht en bieden een groot aantal faciliteiten en events.
Hier woon je op jezelf maar is het sociale aspect altijd om de hoek. Ontmoet gemakkelijk je medebewoners, sport, ontspan, werk, studeer hard en haal het maximale uit je studententijd; daar draait het om bij Student Experience. High quality housing for ambitious students!

Ons verhaal

Student Experience is in 2011 opgericht met als doel om de steeds groter wordende groep studenten een innovatieve en veilige plek te kunnen bieden in Amsterdam.

In 2015 opende het eerste Student Experience complex haar deuren: Student Experience Amsterdam Zuidas. Met maar liefst 800 moderne en zelfstandige studio’s op de Zuidas was de eerste stap gezet. Maar zowel de ambitie van Student Experience als de vraag naar meer woonruimte was groot en zo volgde al snel de volgende Student Experience complexen: Student Experience Amsterdam Amstel (2015), Student Experience Amsterdam NDSM (2017) en Student Experience Amsterdam Minervahaven (2020).

Maar we zijn nog niet klaar. Hoewel er genoeg uitdaging in Nederland ligt, kijken we ook over de landgrenzen. De verwachting is dat in 2022 er een uitbreiding van de Student Experience portefeuille komt met de bouw in Madrid, Spanje.


Onze partners

Student Experience werkt rechtstreeks samen met nationale en internationale onderwijsinstellingen, studentenbureaus en studentennetwerken om het ultieme studentenverblijf te creëren.
Bekijk onze partnership pagina voor een volledig overzicht en wordt ook partner van Student Experience!

Let's partner up!